T-banetilbud og åpningstid

Barna har tilbudet om å benytte seg av t-banen til og fra barnehagen. Barnehagen starter dermed dagen på Majorstuen stasjon klokken 07:13. På denne avgangen kan man levere barna på stasjonene oppover mot Frognerseteren. Barnehagen har også tilbud om en senere trikk på morgenen som går fra Majorstuen kl 08:28. For de som ønsker å benytte seg av trikketilbudet hjem, benyttes avgangen fra Frognerseteren stasjon 15:58. Vi bruker alltid første dør i første vogn som fast plass og barna følges av minst 2 ansatte. Alle barn fra 2 år kan benytte seg av dette tilbudet. Barna som er over 4 år, må ha med seg eget trikkekort.

For de barna som blir levert i barnehagen om morgenen, åpner vi her 08:00 da de første ankommer med trikken. Barna som ikke skal ta trikken hjem, må hentes i barnehagen innen 17:00

Telefon til trikkevakten er: 97572841